ΓΑΜΟΙ
  

Γάμοι

Κάνοντας το όνειρό σας μια μαγευτική πραγματικότητα...


Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η μαγική ενέργεια της Σαντορίνης προέρχεται από το ηφαίστειο και πλημμυρίζει τα πάντα. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι τόσα πολλά ζευγάρια από ολόκληρο τον κόσμο επιλέγουν να ταξιδέψουν εδώ για το γάμο τους. 
Ο εκπληκτικός παλμός και η απόκοσμη ομορφιά του νησιού καθιστούν την Σαντορίνη το ιδανικό σκηνικό για έναν παραμυθένιο γάμο και γαμήλιο ταξίδι. 

Η αντίθεση ανάμεσα στις ολόλευκες σουίτες και τον επιβλητικό βράχο στον οποίο φωλιάζουν, η άγρια ομορφιά του ηφαιστείου καθώς βυθίζεται στη θάλασσα, και τα λευκά χωριουδάκια που αγκαλιάζουν την Καλντέρα στο βάθος, όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα, το ιδανικό φόντο για να παντρευτείτε με τον αγαπημένο σας. Κι ακριβώς πριν έρθει το βράδυ, τα ονειρεμένα χρώματα του ηλιοβασιλέματος θα μετατρέψουν αυτό το ποιητικό αμάγαλμα εικόνων στο πιο όμορφο σκηνικό για εκείνες τις εξαιρετικές στιγμές. 

Το προσωπικό στο Tholos Resort μπορεί να προτείνει και να παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να οργανώσετε το γάμο των ονείρων σας. Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, προσφέρουμε υπηρεσίες και ιδέες που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν πλήρως τις εξατομικευμένες σας ανάγκς και προτιμήσεις. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που θα μετατρέψετε την ιδιαίτερη ημέρα σας σε μία διαχρονική εμπειρία!