Δείπνο
  

Δείπνο και Μπαρ

Εκεί όπου το κάθε γεύμα μεταμορφώνεται σε μία μοναδική εμπειρία...


Στις διακοπές, τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα υπέροχο δείπνο ύστερα από μία ζεστή ημέρα στην παραλία ή εξερευνώντας τα αξιοθέατα του νησιού. Στο πλακόστρωτο του ξενοδοχείου μας, με πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, το δείπνο σας μεταμορφώνεται σε μία πραγματική γιορτή των αισθήσεων: καθώς το υπερβατικό ηλιοβασίλεμα φέρνει σιγά σιγά το ρομαντικό βράδυ, παραδοθείτε σε μία ιδιαίτερη εμπειρία γαστρονομίας και θα απολαύσετε εμπνευσμένα πιάτα από το μενού μας με έμφαση στην σύγχρονη Μεσογειακή κουζίνα.

Και, εάν επιθυμείτε να προσθέσετε μία επιπλέον πινελιά στο εκπληκτικό σκηνικό και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα ιδιωτικό δείπνο με τον αγαπημένο σας, οικογένεια ή φίλους σε μία ξεχωριστή γωνιά ειδικά για εσάς. Δημιουργήσαμε έναν χώρο ιδιαίτερο, προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και απομόνωσης. 

Αυτές οι προσωπικές πινελιές έχουν τεράστια σημασία για εμάς, καθώς κάνουν τις εμπειρίες σας να διαρκέσουν μία ολόκληρη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στην ιστοσελίδα του Infinity Restaurant.